top of page
_DSC8001-2_edited.jpg

Speaking & Keynotes

Romany is zowel in binnen- als buitenland een graag geziene spreker. Zo werd ze gevraagd als spreker op het grootste marketing en insights congress in Nederland (MIE), ClassicalNext en op South By South West in Austin, Texas waar eerder sprekers als Brené Brown, Esther Perel en Michelle Obama stonden. Ook verzorgd ze custom masterclasses, lezingen en in company programma's op het snijvlak van conscious entrepreneurship, welzijn, psychologie, diversiteit en inclusie en vrouwelijk leiderschap voor diverse corporates en organisaties.

Speaking: Over mij

Over

Romany Titre is ondernemer, business consultant, psycholoog, internationaal spreker en founder van Conscialize. Ze heeft het afgelopen decennium honderden mensen en bedrijven helpen groeien. Eerst als psycholoog en therapeut in de GGZ en daarna als Senior Business Consultant voor CEO’s en leiders van internationale miljoenenbedrijven en grote merken als G-Star RAW en het Van Gogh Museum die ze adviseerde over hun wereldwijde groeistrategie, branding, marketing, sales en productontwikkeling in meer dan 32 landen.


Tijdens haar jaren in het bedrijfsleven zag ze mogelijkheden om bedrijfsvoering bewuster aan te pakken en met aandacht voor ons individuel en collectief welzijn. Op basis van haar expertise en ervaring ontwikkelde ze het Conscious Business Growth framework. Dit model heeft een basis in de wetenschap, neuromarketing, psychologie en behavioral economics en staat aan de basis van al haar werk.

In 2020 starte ze Conscialize met als doel een transformatie te realiseren naar conscious entrepreneurship en om vrouwelijke ondernemers te empoweren met high-level strategisch advies en de Psychological Mastery voor en doorbraak op persoonlijk en business vlak en een succesvol winstgevend en betekenisvol bedrijf. Sindsdien heeft ze talloze gevestigde ondernemers helpen doorbreken naar meer winst, impact en welzijn op alle fronten.


Speaking: Tekst

Opdrachtgevers

Romany heeft de afgelopen jaren diverse masterclasses, lezingen en in company programma's ontwikkeld voor corporates, non-profits en overheden. Ze is er trots dat ze vanuit diverse rollen talloze organisaties heeft helpen groeien, waaronder klanten als:

Screenshot 2022-06-02 at 15.59.13.png
Speaking: Afbeelding

Topics

Vanuit haar expertise en ervaring als business consultant, psycholoog  en ondernemer verzorgd Romany custom lezingen, masterclasses en in company programma's over onderwerpen op het snijvlak van:

✓ Conscious Entrepreneurship

✓ De psychologie van succes in je leven en business
✓ Leven en ondernemen vanuit je kernwaarden en purpose
✓ Verkopen vanuit verbinding voor meer impact
✓ Vrouwelijk leiderschap en female empowerment

✓ Workplace en entrepreneurial wellness

✓ Diversiteit en inclusie

IMG_2313_edited.jpg
Speaking: Over

Conscious Entrepreneurship

Ons huidige economische systeem met een eenzijdige focus op winst en productiviteitsmaximalisatie is niet langer meer houdbaar. Het is tijd voor een paradimaverschuiving, waarbij we op een radicaal andere manier gaan kijken naar de rol van bedrijven in onze samenleving. Aan de hand van de 4 principes van Conscious Business Growth deelt ze haar nieuwe visie over hoe we de transformatie naar conscious entrepreneurship kunnen faciliteren met bedrijven die in dienst van onze kernwaarden van ons individueel en collectief welzijn staan.De psychologie van succes

Je weet het wel, maar je doet het niet. Hoe komt het toch dat we ondanks een constante stroom aan nieuwe kennis en informatie vaak niet de gewenst resultaten boeken? Hoe komt het dat we allemaal plannen maken en geweldige ideeën bedenken waar vervolgens weinig van terecht komt? En welke rol spelen jouw zelfbewustzijn en zelfregulatie in het realiseren van jouw doelen als mens en als ondernemer?
  Vanuit haar expertise als psycholoog deelt ze hoe je jouw zelfbewustzijn kunt vergroten, wat de 4 niveaus van Psychological Mastery zijn en hoe je de behavior-implementation gap voor eens en altijd kunt dichten zodat je wel die uitzonderlijke groei en zichtbare resultaten creëert in je business en je leven.

Next Level Sales

Goed zijn in je vak is een ding, maar weten hoe je effectief de waarde van je werk overbrengt, zodat je goed geld kunt verdienen met datgene waar je goed in bent, is toch echt een wat apart. Veel ondernemers voelen zich daarom genoodzaakt om nog harder te gaan werken of geven de ene a de andere korting om hun bedrijf draaiende te houden. Zonde, want ondernemen is niet moeilijk maar er zijn wel een aantal universele principes die je moet leren om een succesvol winstgevend bedrijf te groeien. Aan de hand van het Conscious Business Growth Framework, deelt ze de 8 universele principes voor bewuste en radicale business groei. En ontdek hoe je jouw expert-status claimt en vanuit verbinding verkoopt, zodat je zonder goedkope salestechieken moeiteloos meer goed betalende klanten aantrekt die je wel betalen wat je waard bent.

Speaking: Diensten
converted_9.jpg

Investering

De investering voor een lezing, masterclass of training ligt tussen de €2.000 en €5.000 euro exclusief BTW en reiskosten. De precieze investering varieert afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. Er gelden gereduceerde prijzen voor bepaalde groepen klanten, waaronder onderwijsklanten en non-profits.

Speaking: Tekst
bottom of page