top of page
_DSC8001-2_edited.jpg

Speaking & Keynotes

Romany is zowel in binnen- als buitenland een graag geziene spreker. Haar invloed reikt verder dan nationale grenzen, zoals blijkt uit haar uitnodigingen voor vooraanstaande evenementen, waaronder het grootste marketing- en insights-congres in Nederland (MIE), ClassicalNext, en het befaamde South By South West in Austin, Texas. Een conference waar eerder al sprekers als  Brené Brown, Esther Perel, en Michelle Obama stonden.

Daarnaast is ze de drijvende kracht achter custom masterclasses, lezingen en in company programma's. Haar expertise bevindt zich op het snijvlak tussen conscious entrepreneurship, bedrijfsstrategie, psychologie, welzijn, female empowerment en vrouwelijk leiderschap. Een bron van inspiratie voor zowel ondernemers als organisaties die streven naar betekenisvolle groei en duurzaam succes.

Speaking: Over mij

Over

Romany Titre is senior business consultant, strateeg, psycholoog, internationaal spreker, ondernemer met meer dan een decennium aan internationale consulting ervaring.


Het afgelopen decennium hielp ze honderden mensen en bedrijven groeien. Eerst als psycholoog en therapeut in de GGZ en daarna als Senior Business Consultant. Met haar advies aan leiders en CEO's van internationale corporates (zoals G-STAR en het Van Gogh Museum) over hun wereldwijde groeistrategieën in Europa, Azië en de VS, heeft ze heeft ze zichzelf als autoriteit in de sector op de kaart gezet. Ook adviseerde ze diverse non-profits en overheden over de integratie van gedragswetenschappelijke inzichten in de ontwikkeling en optimalisatie van beleid op domeinen als gezondheid, mobiliteit, duurzaamheid en communicatie.

Tijdens haar jaren in het bedrijfsleven zag ze mogelijkheden om bedrijfsvoering bewuster aan te pakken en met aandacht voor ons individuel en collectief welzijn. Op basis van haar expertise en ervaring ontwikkelde ze het Conscious Business Growth framework. Dit model heeft een basis in de wetenschap, neuromarketing, psychologie en behavioral economics en staat aan de basis van al haar werk.

Sinds 2020 is ze de founder van Conscialize, een adviesbureau gespecialiseerd in het empoweren van vrouwelijke ondernemers middels unieke combinatie van strategische advies en diepe psychologische groei. Als pionier van Conscious Entrepeneurship, gelooft Ro in het in het integreren van winst, welzijn en impactdoelen voor een duurzaam winstgevend en betekenisvol bedrijf. Haar evidence-based aanpak levert uitzonderlijke resultaten voor haar 200+ klanten, waaronder een groei in winst en omzet van 400% binnen een halfjaar en een halvering van hun werkuren. Haar visie is een wereld van gelijke kansen voor alle ondernemers.

Speaking: Tekst

Opdrachtgevers

Romany heeft de afgelopen jaren diverse masterclasses, lezingen en in company programma's ontwikkeld voor corporates, non-profits en overheden. Ze is er trots dat ze vanuit diverse rollen talloze organisaties heeft helpen groeien, waaronder klanten als:

Screenshot 2022-06-02 at 15.59.13.png
Speaking: Afbeelding

Expert topics

Vanuit haar expertise en ervaring als business consultant, psycholoog  en ondernemer verzorgd Romany custom lezingen, masterclasses en in company programma's over onderwerpen op het snijvlak van (bewust) ondernemerschap, bedrijfsstrategie, sales, psychologie, welzijn en female empowerment. Dit is een greep uit haar expert topics:
✓ Conscious Entrepreneurship (winst, welzijn en impact)

✓ Strategic Mastery voor duurzame bedrijfsgroei

✓ De psychologie van succesvol ondernemerschap

✓ Female empowerment en vrouwelijk leiderschap
✓ Next Level Sales voor ondernemers

Ro Titre - Spreker & Panellid WoWA 3_edited.jpg
Speaking: Over

Conscious Entrepreneurship

Ons huidige economische systeem met een eenzijdige focus op winst en productiviteitsmaximalisatie is niet langer meer houdbaar. Het is tijd voor een paradimaverschuiving, waarbij we op een radicaal andere manier gaan kijken naar de rol van bedrijven in onze samenleving. Aan de hand van de 4 principes van Conscious Business Growth deelt ze haar nieuwe visie over hoe we de transformatie naar conscious entrepreneurship kunnen faciliteren met bedrijven die in dienst van onze kernwaarden van ons individueel en collectief welzijn staan.De psychologie van succesvol ondernemerschap

Je weet het wel, maar je doet het niet. Hoe komt het toch dat we ondanks een constante stroom aan nieuwe kennis en informatie vaak niet de gewenst resultaten boeken? Hoe komt het dat we allemaal plannen maken en geweldige ideeën bedenken waar vervolgens weinig van terecht komt? En welke rol spelen jouw zelfbewustzijn en zelfregulatie in het realiseren van jouw doelen als mens en als ondernemer?
  Vanuit haar expertise als psycholoog deelt ze hoe je jouw zelfbewustzijn kunt vergroten, wat de 4 niveaus van Psychological Mastery zijn en hoe je de behavior-implementation gap voor eens en altijd kunt dichten zodat je wel die uitzonderlijke groei en zichtbare resultaten creëert in je business en je leven.

Next Level Sales

Goed zijn in je vak is een ding, maar weten hoe je effectief de waarde van je werk overbrengt, zodat je goed geld kunt verdienen met datgene waar je goed in bent, is toch echt een wat apart. Veel ondernemers voelen zich daarom genoodzaakt om nog harder te gaan werken of geven de ene a de andere korting om hun bedrijf draaiende te houden. Zonde, want ondernemen is niet moeilijk maar er zijn wel een aantal universele principes die je moet leren om een succesvol winstgevend bedrijf te groeien. Aan de hand van het Conscious Business Growth Framework, deelt ze de 8 universele principes voor bewuste en radicale business groei. En ontdek hoe je jouw expert-status claimt en vanuit verbinding verkoopt, zodat je zonder goedkope salestechieken moeiteloos meer goed betalende klanten aantrekt die je wel betalen wat je waard bent.

Speaking: Diensten
converted_9.jpg

Breng je event tot leven!

Breng je evenement tot leven en boek Romany vandaag nog als spreker! De investering voor een lezing, masterclass of training ligt tussen de €2.000 en €5.000 euro exclusief BTW en reiskosten. De precieze investering varieert afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. Wij geloven in de kracht van kennisdeling en bieden gereduceerde prijzen aan bepaalde groepen klanten, waaronder onderwijsinstellingen en non-profitorganisaties. Het is onze missie is om impact te creëren en kennis toegankelijk te maken voor diverse doelgroepen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de exacte investering voor jullie event? Neem hieronder direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Speaking: Tekst
bottom of page